Mynämäen YritysVoima

Elinvoima

Mynämäen YritysVoima Oy toteuttaa kunnan elinkeinopolitiikkaa ja toimii kumppanina yrittäjille yritysten eri elinkaarivaiheessa.

Mynämäen kunnan elinvoimaohjelma on osa kunnan kuntastrategiaa 2025. Elinvoimaohjelma täsmentää kuntastrategian linjauksia ja toimii apuna kunnan päätöksenteossa. Elinvoimaohjelman keskeisiä tavoitteita on markkinoida kuntaa yrittäjille, asukkaille ja eri sidosryhmille.

Mynämäen elinkeinotyöryhmän tehtävänä on kunnan ja elinkeinoelämän yhteistyön koordinointi. Työryhmä tekee tarvittaessa esityksiä kunnanhallitukselle elinkeino-ohjelman tarkistamisesta sekä seuraa kunnan ja elinkeinoelämän yhteistyötä.

Kunnan elinkeinopolitiikkaa toteutetaan sekä kunnan omina toimenpiteinä että seudullisena yhteistyönä Turku Business Region:n kanssa. Mynämäen YritysVoima Oy toteuttaa kunnan elinkeinopolitiikkaa ja toimii kumppanina yrittäjille yritysten eri elinkaarivaiheessa. Yritys pyrkii mahdollisimman hyvin edistämään yritystoimintaa ja elinkeinopolitiikkaa yhdessä Mynämäen kunnan, Mynämäen Yrittäjät ry:n ja muiden sidosryhmien kanssa.


Mynämäen elinvoimaohjelma