Mynämäen YritysVoima

Tontit ja
toimitilat

Täällä voit hakea tarvitsemaasi toimitilaa tai tonttia yritystoimintasi tarpeisiin. Voit myös ilmoittaa vapaana olevasta toimitilasta tai yritystontista täysin maksutta.

Mynämäen YritysVoima Oy tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden ilmoittaa vapaista myytävistä tai vuokrattavista yritystonteista tai toimitiloista tällä sivustolla. Kauttamme yrittäjät löytävät sopivan tontin tai toimitilan, joka on sopiva yritystoimintaan.


Mikäli yrityksen toiminta vaatii enemmän tilaa ja se hakee tonttia kaava-alueen ulkopuolelta, kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä meihin tai kunnan tekniseen toimeen. Suunnittelemme yhdessä yrittäjän kanssa parhaan sijoituspaikan yrityksen tarpeisiin.

Yritysalueet

Kunnassa meillä on pääsääntöisesti kolme eri yritysaluetta, jotka ovat keskusta, Roukkuli ja Mietoisten teollisuusalue. Keskustan alueelta löytyy hyviä liiketiloja erilaisille yrittäjille. Roukkuli I:ssa on eri kokoisia teollisuustontteja vielä muutama jäljellä, ja Roukkuli II:ssa tontin kokoon voi yrittäjä vielä vaikuttaa. Alue sijaitsee aivan 8-tien vieressä, joten se on logistisesti erittäin hyvällä paikalla. Mietoisten teollisuusalueella Kustavintien varrella on vielä muutama tontti vapaana teollisuushalleille tai liiketiloille. Tälle alueelle sopivat erinomaisesti mökkiläisiä ja erilaista virkistystoimintaa palvelevat yritykset.

Tarkoituksena on kehittää kunnassa olevaa yritystoimintaa, jotta elinkeinoelämä voi jatkossakin toimia hyvin ja edelleen kehittyä ja siten lisätä kunnan elinvoimaa. Siksi toivomme myös maanomistajien olevan aktiivisia meihin päin, jotta voimme keskustella maa-alueiden hankinnasta yritysten käyttöön.

Lisätietoa yritysalueista antavat:
Timo Laine | tekninen johtaja, puh. 050 585 6772
Annika Heikola | rakennustarkastaja puh. 050 078 2584
Matti Helenius | toimitusjohtaja/yritysasiamies, puh. 040 135 4509.